1. Trang Chủ
  2. /
name
Nhà Cung Cấp: penguin books
Nhà Xuất Bản:
Số Trang: 224
Năm Xuất Bản: 2018
Thư viện Tủ Sách trực tuyến, tải sách pdf miễn phí xin trân trọng giới thiệu đến quý độc giả cuốn sách the science of spice: understand flavor connections and revolutionize your cooking. Cuốn sách được sáng tác bởi , thuộc lĩnh vực foreign books.

the science of spice: understand flavor connections and revolutionize your cooking đã được phát hành bởi Nhà Xuất Bản DK vào năm 2018.

Bạn có thể tải sách miễn phí cuốn sách mà bạn đang đọc: the science of spice: understand flavor connections and revolutionize your cooking PDF

Giới Thiệu Sách

Thông Tin Chi Tiết
Tên Nhà Cung Cấppenguin books
Tác giảdr. stuart farrimond
NXBDK
Năm XB2018
Ngôn NgữSách Nước Ngoài
Trọng lượng (gr)1019
Kích Thước Bao Bì26.2 x 21.9 x 2.3 cm
Số trang224

Tải Sách the science of spice: understand flavor connections and revolutionize your cooking Miễn Phí

Bạn đang đọc Sách the science of spice: understand flavor connections and revolutionize your cooking được Tác giả sáng tác, và xuất bản vào năm 2018 bởi nhà xuất bản DK.

Sách the science of spice: understand flavor connections and revolutionize your cooking thuộc chủ đề foreign books, Food & Drink, Cookery By Ingredient, Cooking With Herbs & Spices, nằm trong chuyên mục foreign books tại TuSach.vn.

Bạn có thể mua sách tại Shopee, Lazada, TiKi, Fahasa theo liên kết ở dưới để ủng hộ tác giả bạn nhé.

Ngoài ra bạn có thể Tải sách the science of spice: understand flavor connections and revolutionize your cooking PDF tại đây:

Tóm Tắt the science of spice: understand flavor connections and revolutionize your cooking

The Science Of Spice: Understand Flavor Connections And Revolutionize Your Cooking

Transform your dishes from bland and boring to punchy and flavorsome with this definitive guide to spices.

It’s time to spice up your home cooking!

Taking the periodic table of spices as a starting point, this adventurous recipe book explores the science behind the art of making incredible spice blends to help you release the flavor in your dishes. Discover a spice book like no other from TV personality, food scientist and bestselling author, Dr Stuart Farrimond. 

Sure to get your tastebuds tingling, you can explore: 

- 52 exciting recipes from around the world which showcase each spice blend

- An explanation of what spices are and how they're produced

- Which countries favor which spices and a bit of the history behind it

- Dozens of spice blends you can make and what you can use it for

- A reference guide where you can conveniently look up each spice to understand how to use it

- Various color-coded charts to help you learn the chemical compound that make up the flavors

- Instructions on how to design your own spice blends

- Beautiful photographs of spices and food

Great cooking goes beyond following a recipe - it's knowing how to use the right combination of spices and herbs to get the greatest possible flavor from your dishes. From learning how the flavor compounds within spices work together to exploring the world's top spices, this is the perfect cookbook for curious cooks and adventurous foodies. Whether you’re a fan of spice seeking to experiment with new flavor combinations, or simply a beginner-level home cook looking to advance your knowledge on all things spice related, this is a must-have volume also doubling up as a great coffee table book for the whole family to love.

If you've ever wondered why some spices taste stronger than others or how to make your own personal garam masala, The Science of Spice has all the answers! Discover how to use spices for cooking to become more creative in the kitchen, and explore the multiple ways that spices can endlessly heighten your eating experience.

At DK, we believe in the power of discovery.

So why stop there? This series from DK is designed to help you perfect your cooking with practical instruction - and the science behind it. There are more cookbooks to discover from The Science of... series giving you the essentials to cook up a storm! Find the answers to your everyday cooking questions and get more out of your recipes with The Science of Cooking, paired together they make the ideal cookery gifts for your food-loving friends too!

Đọc sách và Review Sách the science of spice: understand flavor connections and revolutionize your cooking PDF

Nội dung sách cùng với những cảm nhận, đánh giá và nhận xét về Sách the science of spice: understand flavor connections and revolutionize your cooking của tác giả dr. stuart farrimond sẽ được cập nhật sớm trên TuSach.vn. Chúc bạn có một trải nghiệm đọc sách tuyệt vời với Sách the science of spice: understand flavor connections and revolutionize your cooking PDF!

đánh giá sáchthe science of spice: understand flavor connections and revolutionize your cooking

5/5
( đánh giá)
5 sao
100%
4 sao
0%
3 sao
0%
2 sao
0%
1 sao
0%

Sách Liên Quan

Tải sách PDF tại TuSach.vn mang đến trải nghiệm tiện lợi và nhanh chóng cho người yêu sách. Với kho sách đa dạng từ sách văn học, sách kinh tế, đến sách học ngoại ngữ, bạn có thể dễ dàng tìm và tải sách miễn phí với chất lượng cao. TuSach.vn cung cấp định dạng sách PDF rõ nét, tương thích nhiều thiết bị, giúp bạn tiếp cận tri thức mọi lúc, mọi nơi. Hãy khám phá kho sách phong phú ngay hôm nay!

VỀ TUSACH.VN