1. Trang Chủ
  2. /
name
Nhà Cung Cấp: simon and schuster
Nhà Xuất Bản:
Số Trang: 480
Năm Xuất Bản: 2017
Thư viện Tủ Sách trực tuyến, tải sách pdf miễn phí xin trân trọng giới thiệu đến quý độc giả cuốn sách salt, fat, acid, heat: mastering the elements of good cooking. Cuốn sách được sáng tác bởi , thuộc lĩnh vực foreign books.

salt, fat, acid, heat: mastering the elements of good cooking đã được phát hành bởi Nhà Xuất Bản SIMON & SCHUSTER vào năm 2017.

Bạn có thể tải sách miễn phí cuốn sách mà bạn đang đọc: salt, fat, acid, heat: mastering the elements of good cooking PDF

Giới Thiệu Sách

Thông Tin Chi Tiết
Tên Nhà Cung Cấpsimon and schuster
Tác giảsamin nosrat
NXBSIMON & SCHUSTER
Năm XB2017
Ngôn NgữSách Nước Ngoài
Trọng lượng (gr)1270
Kích Thước Bao Bì18.7 x 4.1 x 23.2 cm
Số trang480

Tải Sách salt, fat, acid, heat: mastering the elements of good cooking Miễn Phí

Bạn đang đọc Sách salt, fat, acid, heat: mastering the elements of good cooking được Tác giả sáng tác, và xuất bản vào năm 2017 bởi nhà xuất bản SIMON & SCHUSTER.

Sách salt, fat, acid, heat: mastering the elements of good cooking thuộc chủ đề foreign books, Food & Drink, Cookery By Ingredient, nằm trong chuyên mục foreign books tại TuSach.vn.

Bạn có thể mua sách tại Shopee, Lazada, TiKi, Fahasa theo liên kết ở dưới để ủng hộ tác giả bạn nhé.

Ngoài ra bạn có thể Tải sách salt, fat, acid, heat: mastering the elements of good cooking PDF tại đây:

Tóm Tắt salt, fat, acid, heat: mastering the elements of good cooking

Salt, Fat, Acid, Heat: Mastering the Elements of Good Cooking

Now a Netflix series!

New York Times Bestseller and Winner of the 2018 James Beard Award for Best General Cookbook and multiple IACP Cookbook Awards

Named one of the Best Books of 2017 by: NPR, BuzzFeed, The Atlantic, The Washington Post, Chicago Tribune, Rachel Ray Every Day, San Francisco Chronicle, Vice Munchies, Elle.com, Glamour, Eater, Newsday, Minneapolis Star Tribune, The Seattle Times, Tampa Bay Times, Tasting Table, Modern Farmer, Publishers Weekly, and more.

A visionary new master class in cooking that distills decades of professional experience into just four simple elements, from the woman declared "America's next great cooking teacher" by Alice Waters.

In the tradition of The Joy of Cooking and How to Cook Everything comes Salt, Fat, Acid, Heat, an ambitious new approach to cooking by a major new culinary voice. Chef and writer Samin Nosrat has taught everyone from professional chefs to middle school kids to author Michael Pollan to cook using her revolutionary, yet simple, philosophy. Master the use of just four elements--Salt, which enhances flavor; Fat, which delivers flavor and generates texture; Acid, which balances flavor; and Heat, which ultimately determines the texture of food--and anything you cook will be delicious. By explaining the hows and whys of good cooking, Salt, Fat, Acid, Heat will teach and inspire a new generation of cooks how to confidently make better decisions in the kitchen and cook delicious meals with any ingredients, anywhere, at any time.

Echoing Samin's own journey from culinary novice to award-winning chef, Salt, Fat Acid, Heatimmediately bridges the gap between home and professional kitchens. With charming narrative, illustrated walkthroughs, and a lighthearted approach to kitchen science, Samin demystifies the four elements of good cooking for everyone. Refer to the canon of 100 essential recipes--and dozens of variations--to put the lessons into practice and make bright, balanced vinaigrettes, perfectly caramelized roast vegetables, tender braised meats, and light, flaky pastry doughs.

Featuring 150 illustrations and infographics that reveal an atlas to the world of flavor by renowned illustrator Wendy MacNaughton, Salt, Fat, Acid, Heat will be your compass in the kitchen. Destined to be a classic, it just might be the last cookbook you'll ever need.

With a foreword by Michael Pollan.

Hình ảnh sách salt, fat, acid, heat: mastering the elements of good cooking ảnh của sách

salt, fat, acid, heat: mastering the elements of good cookingsalt, fat, acid, heat: mastering the elements of good cookingsalt, fat, acid, heat: mastering the elements of good cooking

Đọc sách và Review Sách salt, fat, acid, heat: mastering the elements of good cooking PDF

Nội dung sách cùng với những cảm nhận, đánh giá và nhận xét về Sách salt, fat, acid, heat: mastering the elements of good cooking của tác giả samin nosrat sẽ được cập nhật sớm trên TuSach.vn. Chúc bạn có một trải nghiệm đọc sách tuyệt vời với Sách salt, fat, acid, heat: mastering the elements of good cooking PDF!

đánh giá sáchsalt, fat, acid, heat: mastering the elements of good cooking

5/5
( đánh giá)
5 sao
100%
4 sao
0%
3 sao
0%
2 sao
0%
1 sao
0%

Tải sách PDF tại TuSach.vn mang đến trải nghiệm tiện lợi và nhanh chóng cho người yêu sách. Với kho sách đa dạng từ sách văn học, sách kinh tế, đến sách học ngoại ngữ, bạn có thể dễ dàng tìm và tải sách miễn phí với chất lượng cao. TuSach.vn cung cấp định dạng sách PDF rõ nét, tương thích nhiều thiết bị, giúp bạn tiếp cận tri thức mọi lúc, mọi nơi. Hãy khám phá kho sách phong phú ngay hôm nay!